OS4 DepotLogo by Alkaron 
   Home     List Software     Search     Contact     Help  
 Menu
 
 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   BBCode test
 
 Content
   Help
   ToDo List
   List Content
 
 
Support the site
 View Issue
[View Software][View Issues][View Comments][View Files]
Name:muimplayer
Title:MPlayer with MUI-GUI
Owner:kas1e
URL:http://os4depot.net/index.php?function=showfile&file=video/play/muimplayer.lha
Created:20111031 13:32 by orgin
 Issue details
Type:BugSeverity:Medium
Status:Closed FixedStatus Comment:fixed
Title:Fullscreen does not work (GetVideo)
Version:SVN-r32620
Description:Lately I'm trying MUI MPlayer to handle YouTube videos with MUI OWB + GetVideo, so i put the MUI MPlayer exe and GetVideo in C aswell, then in MUI OWB i use this setting:

c:getvideo "%l" play

All goes well and i can more or less playing any YouTube videos using the context menu of MUI OWB, but once the video will be opened I can't be able to set them at fullscreen, if i double click on the MPlayer's window while the video is in playing nothing happen !

Obviously fullscreen work normally playing locale video files in MPlayer MUI.

Before i used MPlayer Reaction and there fullscreen always worked in both case, even playing videos from ClipDown or even MUI OWB + GetVideo only

Created:20120806 05:21 by samo79
Comments:1
Copyright (c) 2004-2017 by Björn Hagström. All Rights Reserved
Amiga OS and its logos are registered trademarks of Hyperion Entertainment