OS4 DepotLogo by Nickman 
   Home     List Software     Search     Contact     Help  
 Menu
 
 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   BBCode test
 
 Content
   Help
   ToDo List
   List Content
 
 
Support the site
 View Issue
[View Software][View Issues][View Comments][View Files]
Name:timberwolf
Title:The firefox based web browser
Owner:tfrieden
URL:http://os4depot.net/?function=showfile&file=network/browser/timberwolf.lha
Created:20120328 13:57 by orgin
 Issue details
Type:BugSeverity:Minor
Status:Closed FixedStatus Comment:
Title:Bookmarks don't work at all for some of us
Version:4.0.1.0031
Description:It doesn't look like there's an entry for this, so here goes.

As discussed on e.g. Amigans.net, several of us cannot get bookmarks to work at all.

Today we got the good hint of checking the error console, and hotrod posted (http://www.amigans.net/modules/xforum/viewtopic.php?post_id=70504#forumpost70504) the following error message:


Componenet returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nslTransactionManager.doTransaction]
nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location. JS frame :: resource:///modules/PlaceUlUtils.jsm :: <TOP_LEVEL> :: line 1393" data: no]

I get the same one here on the X1000; my partition is SFS0, and I installed into an emptied drawer.

I have also seen another message at one point, something about a bookmarkslocation (?) not found. I thnik it was a Javascript runtime error, pointing to a specific JS program which was present in the installation. Unfortunately I can't reproduce it (which is also why I'm not quite sure about the exact message). And I don't know whether it's related to the problem with the bookmarks.
Created:20120330 00:26 by nbache
Comments:1
Copyright (c) 2004-2017 by Björn Hagström. All Rights Reserved
Amiga OS and its logos are registered trademarks of Hyperion Entertainment