OS4 DepotLogo by Kicko 
   Home     List Software     Search     Contact     Help  
 Menu
 
 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   BBCode test
 
 Content
   Help
   ToDo List
   List Content
 
 
Support the site
 View Issue
[View Software][View Issues][View Comments][View Files]
Name:odyssey
Title:Network browser based on WebKit core with GUI based on MUI.
Owner:kas1e
URL:http://os4depot.net/?function=showfile&file=network/browser/odyssey.lha
Created:20110905 17:54 by orgin
 Issue details
Type:BugSeverity:Medium
Status:Closed FixedStatus Comment:fixed in 1.16
Title:Save/restore session broken
Version:1.9
Description:Sometimes the "Save session" functionality does not work correctly even if it is normally checked on Prefs/Privacy

If you shutdown OWB and then restart it having the "restore session" setted to "ask" (in "Prefs/Privacy") this check will always work normally so each time you restart OWB you will have the correct requester that ask you if you want to open an already saved session or not.

But even if you click on yes, the old session will be not restored

I try to reproduce the exact bad behaviour to see why and how this happen and i note that this happen when you close a previous OWB session during the loading of a page (so a page not completely loaded), then, when you restart OWB you will see that the session will not be restored at all

Of course it may happen also in a different way, but i note that this test is reproducible almost at 100%

This is not a new bug, it was afflicted also all the other previews OWB (with MUI 3.9 WIP) versions


Created:20110913 03:23 by samo79
Comments:0
Copyright (c) 2004-2017 by Björn Hagström. All Rights Reserved
Amiga OS and its logos are registered trademarks of Hyperion Entertainment