OS4 DepotLogo by Browallia 
   Home     List Software     Search     Contact     Help  
 Menu
 
 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   BBCode test
 
 Content
   Help
   ToDo List
   List Content
 
 
Support the site
 View Issue
[View Software][View Issues][View Comments][View Files]
Name:easyuae
Title:EasyUAE - GUI for E-UAE 0.8.29+
Owner:Cyborg
URL:http://www.amigabounty.net/index.php?function=viewproject&projectid=40
Created:20100104 11:56 by orgin
 Issue details
Type:BugSeverity:Major
Status:FixedStatus Comment:Fixed in 1.4
Title:Lockup of all the system when run second time
Version:1.3
Description:First run are ok, everything works fine. Then you press close gadget of e-uae, and sometime its exits correctly, some time give:

***Command 'uae' returned with freed signals 00000001!


(that very visibly when run it from shell).

All in all, first run/exit still works even with that freed signals crap, but second run, give you that output:

E-UAE 0.8.29
Build date: Jan 1 2010 20:29:05
Found 0 joysticks
Opening cfgfile '.uaerc'...okay.
Timebase frequency: 33.333333 MHz
Rexx port "UAE" installed.


And then nothing (silince). But at this moment, GUI must be started as i understand. So, then, if i try to movie any window, system totally lockups.
Created:20100128 13:04 by kas1e
Comments:8
Copyright (c) 2004-2017 by Björn Hagström. All Rights Reserved
Amiga OS and its logos are registered trademarks of Hyperion Entertainment