OS4 DepotLogo by Nickman 
   Home     List Software     Search     Contact     Help  
 Menu
 
 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   BBCode test
 
 Content
   Help
   ToDo List
   List Content
 
 
Support the site
 View Issue
[View Software][View Issues][View Comments][View Files]
Name:u-boot
Title:Universal Bootloader
Owner:Rogue
URL:
Created:20080927 10:30 by orgin
 Issue details
Type:BugSeverity:Minor
Status:NewStatus Comment:
Title:ATI9250 & uboot loop
Version:uboot 1.2.0
Description:I recently purchased an ATI9250 128MB and when I turn my A1 on it shows the
Uboot logo and loops forever :-/, but if I enter in the uboot settings
(pressing ESC) and then choose 'Leave without saving changes' (or something
alike) it boots into OS4 kisckstart menu and loads OS4 fine.

If I 1st enter into uboot settings and then Save/Leave
uboot-settings, A1 boots normal, maybe is one of uboot setting I have?

Before I had ATI7000, with the same settings (INTERRUPT=NO 'cos it didn't
work with INT=yes, balck screen), and no problems while booting Uboot+OS4 :-(
Maybe something is broken on my A1 (no IDE/USB fixes on motherboard)


With ATI9250:
14 0x1002 0x5960 ATI Technologies Inc RV280 [Radeon 9200 PRO]
15 0x1002 0x5940 ATI Technologies Inc RV280 [Radeon 9200 PRO] (Secondary)
Monitor icon INTERRUPT=YES
Uboot V1.2.0 (aug 28 2007 - 20:52:22)

My UBoot settings:

bootdelay=0
preboot=
stdout=vga
stdin=ps2kbd
ide_doreset=on
ide_maxbus=2
ide_cd_timeout=30
menucmd=menu
ethact=3Com 3c920c#0
baudrate=57600
lsi53c8xx_override=0001
ethaddr=00:09:D2:11:02:D7
ipaddr=<unset>
serverip=<unset>
bootdevice=0:1
boot_command=diskboot
bootcmd=menu; run menuboot_cmd
boot1=cdrom
boot2=ide
boot3=
boota_timeout=3
boot_config=Normal
menuboot_cmd=
a1ide_conf=1220
a1ide_irq=1110
a1ide_xfer=0CC0
serial1_address=3f8
serial2_address=2f8
parallel_mode=2
parallel_address=378
usb0_enable=off
usb1_enable=on
usb_use_header=1
a1ide_maxbus=2
ide_swap=0
boot_method=boota
menuboot_delay=1
os4_commandline=debuglevel=3
bootargs=root=/dev/ram ramdisk=4096 rw video=radeon:1024x768-8@60
l2cr=0x80000000
limit_memory=256
use_memory_limit=no
video_num=1
video_activate=agp
pci_irqa=9
pci_irqa_select=level
pci_irqb=10
pci_irqb_select=level
pci_irqc=11
pci_irqc_select=level
pci_irqd=7
pci_irqd_select=level
agp_enable=on
agp_sideband=off
agp_speed=2x

BYE & THX
Created:20090304 19:37 by jabirulo
Assigned:19700101 01:00 to
Fixed:19700101 01:00 by
Closed:19700101 01:00 by
Comments:0
Copyright (c) 2004-2024 by Björn Hagström. All Rights Reserved