OS4 DepotLogo by Kicko 
   Home     List Software     Search     Contact     Help  
 Menu
 
 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   BBCode test
 
 Content
   Help
   ToDo List
   List Content
 
 
Support the site
 View comments
[View Software][View Issues][View Issue]
Name:owb pukapuka
Title:Origyn Web Browser, webkit, CSS capable
Owner:Not assigned
URL:http://www.sand-labs.org/owb
Created:20080831 19:05 by orgin
 Issue details
Type:BugSeverity:Major
Status:ClosedStatus Comment:Fixed in 3.7
Title:OWB failed on some dynamic effect ?
Version:3.6
Navigate: 1-4 
joergOWB failed on some dynamic effect ?20090215 02:10
It's working exactely the same way with OWB 3.6 here as with FireFox.
If you are using a SAM440ep try if it works correctly with OWB 3.5.
samo79OWB20090216 03:09
Yes OWB was running on Sam with AmigaOS 4.1, but a friend of mine send me that report, here sadly I don't have any OS4 machine to try it yet...
He try also some Blastoise 1.24 on the same machine but no luck, exactly the same problem :-/

So also the "photo-container" and the arrows to move the photos on it are working on you ?

joergOWB failed on some dynamic effect ?20090216 19:03
So also the "photo-container" and the arrows to move the photos on it are working on you ?
With OWB 3.6 on my A1 I get exactly the same as or example with FireFox: I can move the thumbnails left/right by clicking on the arrows, but there seems to be nothing else like showing large images.
But I only tested it on the A1, not on the SAM440 yet. On the SAM OWB, especially version 3.6, seems to have a lot of problems which don't happen on other systems.
samo79OWB20090217 23:15
Mmmm it's strange, aniway if you need I can send you a grab :-)
I want ask my friend to try other OWB's release to be able to catch from when started this problem, maybe it's helpful for you.

Thanks
Navigate: 1-4 
Copyright (c) 2004-2020 by Björn Hagström. All Rights Reserved