OS4 DepotLogo by Nickman 
   Home     List Software     Search     Contact     Help  
 Menu
 
 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Username

 Password


   Register here

 Main menu
   BBCode test
 
 Content
   Help
   ToDo List
   List Content
 
 
Support the site
 View comments
[View Software][View Issues][View Issue]
Name:owb pukapuka
Title:Origyn Web Browser, webkit, CSS capable
Owner:Not assigned
URL:http://www.sand-labs.org/owb
Created:20080831 19:05 by orgin
 Issue details
Type:BugSeverity:Minor
Status:Closed FixedStatus Comment:Fixed in 3.29
Title:Local file dont work anymore
Version:3.27
Navigate: 1-10 11-17 
samo79Local file issue20100508 01:32
Same here dragging an HTML page, maybe is Javascript related, or the fact that isn't a single page but when saved into HD it contains other files...
joergRe: Local file dont work anymore20100508 14:44
I cant access my local page anymore that i use as homepage:
HOME=file:///Work/HTML/private/links.html
I can't reproduce problems with such file URLs.

Also another local page i have problems with is:
file:///help:kicko/p2p.html
Use file:///help/kicko/p2p.html instead.
joergRe: Local file issue20100508 14:48
@samo79

Same here dragging an HTML page, maybe is Javascript related, or the fact that isn't a single page but when saved into HD it contains other files...
It's working here without any problems, no matter if it's a single file or loading other parts as well.
Without an example which doesn't work there is nothing I can do.
samo79Re: Local file issue20100508 15:01
Well long reply here, try to save locally (in RAM) this page:

http://www.qimmagine.it/owb/compatibility.html

Then try to open it via WB menu, you may have this error:

--------------------------------------------
AmigaDOS Process 241

Insert a disk
RAM%20Disk:
In a disk unit

Process: "OWB"
--------------------------------------------

Instead if you simply drag it on OWB all goes ok

Drag&drop works very well with all kind of files (image, text files, and this page too) but it stop to work if you save an HTML page with other files on it, for example save this page (again in RAM Disk)

http://amigaworld.net/

Then try to open it via WB menu (it ask again for mount) but ... strange it works if you simply drag it over OWB via drag/drop !
joergRe: Local file issue20100508 15:04
@samo79

I can reproduce the problems with "Ram Disk:" (or any other volume name with a space), but no other problems with files.
samo79Re: Local file issue20100508 15:08
@joerg

Did you try also to open single file (an image for example) via WB menu option ?
joergRe: Local file issue20100508 15:11
@samo79

Did you try also to open single file (an image for example) via WB menu option ?
Yes, and it's working here.
samo79Re: Local file issue20100508 15:23
@joerg

Ok maybe 've found why they doen't open an image via WB menu :-)
If you try to open a file stored in RAM DISK, the space between "RAM and Disk" can be a problem

So as experiment I stored a file into a different device (named HD) and now it works :-D

Aniway opening an HTML sometimes can be problematic as it only show the source code instead to showing the content of the page
samo79Re: Local file issue20100508 15:29
@samo79

So drag a file stored in RAM DISK works perfecly but opening the same file at the same directory via WB menudoes not (tryed with GnGeo HTML page)

Also if I open certain HTML page it show me the source instead to the page, i will be crazy in this bug report ! :-D
joergRe: Local file issue20100508 16:37
@samo79

Also if I open certain HTML page it show me the source instead to the page
For local files the file name is used to get the MIME type, HTML pages only work if the file name ends with ".html" or ".htm".
Navigate: 1-10 11-17 
Copyright (c) 2004-2020 by Björn Hagström. All Rights Reserved